PÅSKERETTER

En af forårets dejligste højtider er påsken og for at gøre denne højtid endnu dejligere, skal man naturligvis have god mad.

Æg er en klassiker på påskebordet
Påske og æg hænger uløseligt sammen. Det er lige fra, at der er kogte æg med friske skalrejer og en cremet mayonnaise på bordet, til at der er skidne æg i sennepssovs og karrysild.

Vi har samlet klassikerne og kreeret nye dejlige retter, som vi mener hører sig til påsken. Velbekomme!

Forloren hare

Til 4 personer

Forloren skildpadde

Til 4 personer

Hummergratin

Til 4 personer

Jordbærtærte

Til 4 personer

Karrysild

Til 4 personer

Kartoffellasagne

Til 4 personer

Lammekrone

Til 4 personer

Marcipankyllinger

Til 4 personer

Marcipanpandekager

Til 4 personer

Pandekager med tun

Til 4 personer

Pandekager med ørred

Til 4 personer

Parmaskinketærte

Til 4 personer

Påskeboller

Giver 24 boller

Påskeomelet

Til 2 personer

Påskeæggekage

Til 4 personer

Quiche lorraine

Til 4 personer

Rullewraps

Til 2 personer

Sennepsæg

Til 4 personer

Skidne æg 

Til 4 personer

Smilende æg med lækkert fyld

Til så mange du lyster!

Smørrebrød

Til så mange du lyster!