Smørrebrød 

Smørrebrød vækker for mange nostalgiske minder, og det er en klassiker på det danske spisebord til særlige anledninger. Hvem føler sig ikke også lidt forkælet, når brødet bliver smurt for én?

DU SKAL BRUGE

Forslag til fyld
Økologiske æg
Ansjos
Rødløg
Purløg
Parmaskinke, ristet
Sorte oliven
Grov krydderurtepesto
Kammuslinger, dampede
Rejer
Dild

SÅDAN GØR DU

Intet godt smørrebrød for os uden et par æggemader. Start derfor med at koge æggene til de er hårde. Se de vejledende kogetider

Som fyld prøv eksempelvis: Økologiske æg, laks, kaviar, asparges, mayonnaise, sild, karse, karry, koriander, løg, jomfruhummer, kammusling, tørret skinke, muslinger, krydderurter, dampede grøntsager, stegte og kogte fisk, etc.

Tip!
Forslag til fyld på smørrebrødene er vejledende. Der er ikke skrevet antal på, men som udgangspunkt skal du tænke 2-3 stykker smørrebrød pr. person afhængig af størrelse.