Snacks & tapas

Æg er perfekt til at lave lette snacks som muffins mv., men de er helt afgjort også fantastiske til den hjemmelavede tapasanretning. Disse opskrifter kan ofte bruges som enkeltstående snak eller som tilbehør på tapasbordet. Vores tapas opskrifter har et meget nordisk præg og islæt. 

Aioli

Giver ca. 350 g

Fishcakes

Til 4 personer

Grøntsager i solskinsmayo

Til 4 personer

Kartoffelcakes

Til 4 personer

Kyllingemuffins

Giver 12 muffins

Risottohapsere

Til 2 personer

Rugbrødschips med vagtelæg og krydderurtemayo

Til 6-8 personer

Spansk æggekage

Til 4 personer

Sydeuropæiskinspireret quesadilla​

Til 4 personer

Tortillawraps

Til 4 personer

Wonton-bolsje

Til 1 person

Æggemuffins

Giver 12 muffins