Kyllingemuffins

Antal: 12 stk.

Muffins på den salte måde. Disse muffins med kylling, broccolo og gulerod egner sig fremragende som en snack for at stille den lille sult, men kan helt bestemt også anvendes i madpakken eller serveres på tapasbordet.

De smager særligt dejligt, hvis man spiser dem sammen med hjemmelavet aioli.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

700 g hakket kylling
4 store gulerødder
300 g broccoli
115 g DAVA æggehvider
2 tsk. salt
Kokosolie til at smøre muffinsforme eller brug slip-let forme
1 spsk. loppefrøskaller
Evt. kalkunbacon

SÅDAN GØR DU

Skræl og riv gulerødderne og skær broccolien i små stykker.
 
Rør gulerødder og broccoli sammen med den hakkede kylling og æggehvider.
 
Tilsæt salt og loppefrøskaller. Fordel det i smurte muffinsforme.
 
Bages i ovn i 25-30 minutter ved 180 °C.
 
Tip!
Andre grøntsager kan nemt bruges, ligesom hvidløg, chili eller andre krydderier
kan tilsættes efter smag. Ideel til nedfrysning, så man altid har noget sundt til
den lille sult!