![](/Files/Images/placeholder.gif)
Kartoffelcakes
Antal: 4 personer
Sprødt, lækkert, enkelt. Kan med fordel serveres med én af vores mayonnaiser eller hjemmelavet aioli.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fSnacks+og+tapas%2fDesktop+billede%2fKartoffelcakes.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fSnacks+og+tapas%2fDesktop+billede%2fKartoffelcakes.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
10 kartofler, mellemstore
2 peberfrugter
3 æg
2 spsk fuldkornsmel
2 spsk havregryn
1 spsk paprika
1 bdt frisk hakket mynte
Salt og peber
2 spsk smør
SÅDAN GØR DU
Kog og pil kartoflerne.
Del peberfrugterne. Hak én i tern, og skær den anden i strimler.
Kør kartofler og peberfrugtstrimler i en food processor og tilsæt æg, mel og havregryn.
Hæld så blandingen op i en skål, og bland paprika i.
Tilsæt de hakkede stykker peberfrugt og den friske mynte – og smag til med salt og peber. Tilsæt mere havregryn, hvis massen ikke er fast nok.
Form blandingen til små bøffer, og steg dem gyldne i smørret.
Bag evt. ’bøfferne’ færdig i ovnen i ca. 10 minutter ved 160 °C.