Kartoffellasagne

Kartoffellasagne er let at lave og et rigtig godt tilbehør til en mættende brunch. Kartoffellasagnen er velegnet til at lave dagen før, da den dagen derpå kan lunes i mindre stykker.

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Kartoffellasagne
6 økologiske æg
5 dl mælk
½ tsk muskatnød, revet
4 stilke timian
35 g parmesanost, revet
4 tomater
1 bt forårsløg
600 g bagekartofler
8 skiver røget laks
Salt og peber

Tilbehør
Salat
8 skiver røget laks

SÅDAN GØR DU

Pisk æg godt sammen med mælk, muskat, timian og revet parmesanost. Hak tomaterne og skær forårsløg i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Læg dem lagvis med forårsløg. Hæld æggemassen over til sidst.

Bag lasagnen ca. 50 min. ved 170° C og servér den med salat og skiver af røget laks.