DAVA Balance: 100 % plantebaseret convenience

DAVA Balance er en serie af forædlede produkter, der er 100 % plantebaserede. Serien omfatter i dag ni produkter og spænder fra No Egg til pesto, og vi har allerede flere på tegnebrættet.

Når vi udvikler produkter til DAVA Balance brandet, har vi fokus på at anvende gode, rene råvarer samt at undgå unødvendige tilsætningsstoffer – og så skal smagen altid være helt i top. Vores vision er, at alle produkterne i serien skal være baseret på danske og økologiske råvarer. Vi skal ærligt indrømme, at vi ikke helt er der endnu, men det er målet for vores udvikling af produkterne.

Vi kalder brandet ”DAVA Balance”, fordi vi ønsker at skabe en række smagfulde fødevarer, der er i balance med naturen og som fremmer en bæredygtig fødevarekultur. For os ligger balancen i at vælge lokale og økologiske råvarer med fokus på den gode smag

Stemningsbillede - 2/2 - DESKTOP

INNOVATION OG SUNDHED

Som for alle andre af vores fødevarer ønsker vi naturligvis også, at leve op til vores vision om at inspirere forbrugerne med sunde, sikre og innovative produkter, der er produceret ansvarligt. Det mål, mener vi i høj grad at DAVA Balance produkterne understøtter, da mange af produkterne er baseret på proteinrige danske afgrøder, der med fordel kan være med til at øge indholdet af planteproteiner i danskerne daglige kost. Desuden forsøger vi med produkter som No Egg og Umami Topping at være med på første række og fremme udviklingen af nye og innovative plantebaserede produkter.