![](/Files/Images/placeholder.gif)
Quiche lorraine
Antal: 4 pers.
Denne vegetariske quiche lorraine er fuld af smag og passer som tilbehør til enhver salat eller kan spises som selvstændig hovedret.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2f%c3%85rstider+-+Seasons%2fP%c3%a5ske+-+Easter%2fBanner%2fVegetarisk_quiche_lorraine.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2f%c3%85rstider+-+Seasons%2fP%c3%a5ske+-+Easter%2fBanner%2fVegetarisk_quiche_lorraine.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
5 DAVA æg
2 dl syrnet fløde 9%
2 dl mælk
½ tsk muskat, revet
1 spsk frisk timian
100 g ost (gerne Gruyere), revet
Salt og peber
400 g jordskokker
2 bagekartofler
1 porre
Hasselnødder, grofthakkede
SÅDAN GØR DU
Pisk æg, syrnet fløde og mælk sammen med muskat, timian, revet ost, salt og peber. Skær jordskokker, kartofler og porre i tynde skiver. Fordel dem i tærteformen og hæld æggemassen over.
Drys nødderne over til sidst og bag tærten i ca. 40 min. ved 170° C til jordskokkerne er møre.