Lammekrone med råmarinerede grøntsager

Lam er en klassiker i påsken. 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Kød
600 g lammekrone
1 tsk stødt ingefær
Olie til stegning

Garniture
2 fennikel
1 lille rødløg
2 hårdkogte æg
4 spsk kapers
1 dl olivenolie
4 spsk æbleeddike
1 bt persille, hakket

SÅDAN GØR DU

Bind lammekronen op med uldsnor, så den danner en kongekrone. Brun den på en pande i lidt olie. Drej kronen så den bliver brun hele vejen rundt på ydersiden. Steg den færdig i ovnen ved 200° C i 14-20 min., brug evt. et stegetermometer. 

Snit fennikel i fine strimler og hak løg og æggene i små tern (evt. med en æggedeler tre gange, så ægget bliver i små tern). Pisk olie og æbleeddike. Giv fennikel et opkog i saltet vand og tag dem op, mens de er varme. Læg løg, æg og kapers ved og hæld olie-eddikedressingen over. Pynt med hakket persille.

Servér evt. med nye kartofler.