PARMASKINKETÆRTE
Antal: 4 pers.
Forny påskebordet med denne skønne tærte med parmaskinke, parmesan og rejer. Mmh!
DU SKAL BRUGE
Tærte
5 DAVA æg
250 g syrnet fløde 9%
50 g parmesanost, revet
2 spsk frisk timian
½ tsk salt og peber
1 bk cherrytomater
1 bt forårsløg
Tilbehør
50 g rucola
1 pk parmaskinke
1 bt dild
100 g rejer
SÅDAN GØR DU
Pisk æg, syrnet fløde og parmesanost sammen. Krydr med timian, salt og peber. Skær cherrytomater i halve og forårsløg i stykker på ca. 2 cm og vend det ned i æggemassen.
Fordel fyldet i en tærteform og bag den i 25-30 min. ved 170° C.
Servér den varme tærte med tynde skiver parmaskinke, frisk rucola, dild og rejer.