Parmaskinketærte 

Forny påskebordet med denne skønne tærte med parmaskinke, parmesan og rejer. Mmh!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Tærte
5 økologiske æg
250 g syrnet fløde 9%
50 g parmesanost, revet
2 spsk frisk timian
½ tsk salt og peber
1 bk cherrytomater
1 bt forårsløg

Tilbehør
50 g rucola
1 pk parmaskinke
1 bt dild
100 g rejer

SÅDAN GØR DU

Pisk æg, syrnet fløde og parmesanost sammen. Krydr med timian, salt og peber. Skær cherrytomater i halve og forårsløg i stykker på ca. 2 cm og vend det ned i æggemassen.

Fordel fyldet i en tærteform og bag den i 25-30 min. ved 170° C.

Servér den varme tærte med tynde skiver parmaskinke, frisk rucola, dild og rejer.