![](/Files/Images/placeholder.gif)
PARMASKINKETÆRTE
Antal: 4 pers.
Forny påskebordet med denne skønne tærte med parmaskinke, parmesan og rejer. Mmh!
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2f%c3%85rstider+-+Seasons%2fP%c3%a5ske+-+Easter%2fBanner%2fPaasketaerte_med_parmaskinke_og_rejer.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2f%c3%85rstider+-+Seasons%2fP%c3%a5ske+-+Easter%2fBanner%2fPaasketaerte_med_parmaskinke_og_rejer.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
Tærte
5 DAVA æg
250 g syrnet fløde 9%
50 g parmesanost, revet
2 spsk frisk timian
½ tsk salt og peber
1 bk cherrytomater
1 bt forårsløg
Tilbehør
50 g rucola
1 pk parmaskinke
1 bt dild
100 g rejer
SÅDAN GØR DU
Pisk æg, syrnet fløde og parmesanost sammen. Krydr med timian, salt og peber. Skær cherrytomater i halve og forårsløg i stykker på ca. 2 cm og vend det ned i æggemassen.
Fordel fyldet i en tærteform og bag den i 25-30 min. ved 170° C.
Servér den varme tærte med tynde skiver parmaskinke, frisk rucola, dild og rejer.