Fiskefilet med bløde æg og fritterede løg

Pandestegt rødspætte, æg og fritterede løg er en perfekt frokostkombination, der er garanteret at mætte.
 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

4 rødspætter
fuldkornsrasp
4 spsk skyr
4 drueagurk
1 tomater
2 rødløg i skiver 
mel
4 skiver rugbrød
4 økologiske æg

SÅDAN GØR DU

Paner rødspætterne i fuldkornsrasp og steg dem på panden i smør i cirka 3 minutter på hver side. Tag dem af og læg skyr på toppen. Drys med hakket drueagurk og tomat, som er delt i både.

Skær løg ud i ringe. Ikke for tynde. Vend dem i mel og steg dem i olie på en pande. Læg løgringene oven på fisken og drys med groft salt. Kog æggene i cirka 5 minutter. Læg dem oven på det hele – som kronen på værket. Prik hul med en gaffel, så blommen løber lige så stille nedover. Frækt, lunt og godt.