Rullewraps

Prøv disse lidt asiatisk inspirerede wraps og skær dem ud i størrelser, som du finder passende til anledningen.

DU SKAL BRUGE

Antal: 2 personer

Wraps
4 wraps
4 økologiske æg, hårdkogte
1 pk rucola, skyllet
50 g sorte oliven, befriet for sten
1 bk cherrytomater, i halve
1 agurk, halveret uden kerner
1 rødløg, i skiver
1 lime, saft
½ frisk chili

Karrydressing
3 tsk karry
1 spsk mangochutney
1½ dl syrnet fløde 9%
Salt og peber
Evt. frisk koriander

SÅDAN GØR DU

Kog æggene til de er hårdkogte - se kogetider her

Rør karrydressingen sammen og lun wrapsene. Vend alle ingredienser til salaten sammen og fordel den på de lune wraps med lidt af karrydressingen.

Rul wrapsene, skær dem over og servér med ekstra karrydressing.