Pandekager med tun

Friske grøntsager, sprøde salater, lynstegt tun og en frisk krydderurtedressing er alt hvad der skal til – prøv det!

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

Pandekager, 8 stk.
1 økologisk æg
1 dl kærnemælk
1 spsk olie
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
½ tsk salt
50 g sorte oliven, udstenede
Olie til stegning

Fyld
200 g tun
1½ dl creme fraiche
200 g spinat
1 bt dild
Salt og peber

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til passende konsistens og lad dejen trække lidt.

Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie. Smør pandekagerne med creme fraiche og fordel spinat, dild og halvdelen af tunen herpå. Brun den anden halvdel af tunen på en grillpande og servér.