Find vores seneste nyheder og pressemeddelser nedenfor.
DAVA Foods har i samarbejde med centralkøkkenet på Aarhus Universitetshospital udviklet en dansk, plantebaseret proteinsnack med over 20 % protein til småtspisende patienter.
Efter en lang vinter, hvor frilandshønerne og de økologiske høner har gået inde for at undgå at blive smittet med fugleinfluenza, bliver de lukket på græs igen.
DAVA Foods er Skandinaviens største leverandør af æg og kan nu også bryste sig af at være samarbejdspartner med Diabetesforeningen. Samarbejdet skal blandt andet sætte fokus på børn med diabetes.
Gennem reduktion af CO2 i hele værdikæden vil DAVA Foods gøre det i forvejen klimasmarte æg endnu smartere.
Smagfulde scrambled eggs, godt brød med en sprød krumme og friskbrygget kaffe er indgrebet af en god start på dagen ved DAVA Foods’ bod på Roskilde Festival 2019 – uanset om dagen for gæsten starter kl. 9:00 om morgenen eller kl. 14:00 om eftermiddagen.
Tænker du nogensinde på, at Mariagerfjord Kommune på mange måder er en grøn kommune med fokus på bæredygtige løsninger såsom affaldssortering, rene energikilder, moderne rensningsanlæg og begrænset brug af pesticider på markerne?
DAVA Foods har købt aktiemajoritet i den finske virksomhed, Närpes Äggpackeri Ab. Ægpakkeriet ligger i byen Närpes i Ostrobothnia-området i den østlige del af Finland.
SCRÆGG – en verdensnyhed: Med et helt nyt patenteret koncept tilbyder DAVA Foods økologisk scrambled eggs på kun 15 sekunder – helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler baseret på DAVA Foods’ økologiske helæg.
Natten mellem den 6. og 7. februar havde fjerkræ i Danmark været lukket inde i 12 uger pga. fugleinfluenza. Dette betyder, at æg fra frilandshold skal mærkes som skrabeæg – med mindre frilandsæggene er enten: 1. Lagt inden den 7. februar 2017 eller 2. Lagt af ...