![](/Files/Images/placeholder.gif)
FOCCACIA MED RØGET DYREKØLLE
Antal: 24 stk.
Findes der noget bedre end luftig foccacia og så endda med røget dyrekølle? I denne opskrift er der fokus på gode råvarer og elementernes spil... Mmh!
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fBr%c3%b8d+Bannerbillede+-+Bread+Top+banner+Image%2ffoccacia-med-dyrekoelle.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fBr%c3%b8d+Bannerbillede+-+Bread+Top+banner+Image%2ffoccacia-med-dyrekoelle.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
400 g hvedemel
100 g durummel
20 g gær
4 dl lunkent vand
2 tsk groft salt
2 spsk oliven olie
8 sk røget dyrekølle/ pastrami el. lign.
tørret rosmarin
havsalt
SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, oliven olie og durummel. Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, og æltes godt igennem.
Stilles til hævning i ½ time. Del dejen i 24 små boller der trykkes flade, 6-7 cm i diameter.
Pensles med olie og drysses med salt og rosmarin – tryk det ned i bollen med fingeren.
Lad dem efterhæve i 20 minutter på en bageplade. Bages til de er gyldne, afkøles på rist.
Bagetid: 10-15 minutter ved 200 °C.
Servering
Brødene serveres lune, sammen med den røgede dyrekølle, pyntes eventuelt med frisk rosmarin.