Fire forskellige scrambled eggs

Antal: 4 pers.

Uanset om du er vild med klassiske scrambled eggs, eller om du har lyst til at eksperimentere lidt med den klassiske morgenmadsret, får du her fire forskellige opskrifter på scrambled eggs. De har alle det tilfælles, at de er super nemme at lave. 

Brug opskriften på "klassiske scrambled eggs" som grundopskrift for æggemassen på de forskellige opskrifter.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Klassiske scrambled eggs
8 DAVA æg
Salt
Hvid peber
1 tsk smør

Scrambled eggs med hvidløg​
1 fed hvidløg
1/2 bt purløg
1 portion æggemasse

Scrambled eggs med chorizo​
1/2 pk chorizo
1/2 bk cherrytomater
1 bt basilikum
smør
1 portion æggemasse

Scrambled eggs med svampe​
1 lille løg
250 g svampe
2 stilke timian
1 spsk smør
salt og peber
1 portion æggemasse

SÅDAN GØR DU

Klassiske scrambled eggs
Pisk æggene sammen med salt og peber. Varm en pande ved moderat varme med lidt smør og tilsæt æggemassen, når smørret er smeltet. Når æggemassen er størknet i bunden, skrabes det væk, så noget nyt og flydende kan komme til. Når æggemassen er ved at være størknet, men stadig fugtig, tages den af panden og serveres.
 
Scrambled eggs med hvidløg
Skær hvidløgsfed over i kvarte og pisk det sammen med æggene. Tilsæt derefter hakket purløg og tilbered det som almindelig røræg. Når æggemassen kommes på panden, fiskes de fire kvarte hvidløgsfed dog op.
 
Scrambled eggs med chorizo
Skær chorizo i skiver og tomaterne i kvarte og varm dem igennem på en pande ved moderat varme i lidt smør. Tilsæt derefter æggemassen og grofthakket basilikum.
 

Scrambled eggs med svampe
Hak løget fint, skær svampene i mindre stykker og sautér det på en slip-let pande med timian, smør, salt og peber uden det får farve. Pisk æggemassen sammen og hæld den på panden, når svampene er blevet møre.