Arme riddere med rejer og spinat

Prøv arme ryddere med et twist! Disse lækre arme riddere er spækket med rejer og spinat. Så er du garanteret en skøn morgenmad!   

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

2 økologiske æg
2 dl yoghurt
4 skiver godt brød
1 spsk smør
salt og peber
1 fed hvidløg, hakket
200 g spinat
400 g rejer
Evt. 200 g hummer

Pynt
citron, saft
basilikum
bredbladet persille

Balsamicodressing
1/2 dl balsamico
1/2 dl honning

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og yoghurt sammen og læg brødskiverne ned i massen i mindst 15 minutter. Varm smørret op på en pande, lad det bruse af og steg brødskiverne på panden med salt og peber. Tag brødet af og sving hvidløget rundt på panden og vend derefter kort spinaten i til den begynder at falde sammen.

Anret brødet med spinat, rejer og evt. hummer – pynt med citron, basilikum og bredbladet persille.

Kog balsamico og honning ned til det har sirupskonsistens og træk det med en ske over retten.