Wok on the spot

Antal: 4 personer

Denne lækre wok er et festfyrværkeri af farver og smag. Den har både sødme og skarphed, hvilket gør den perfekt til alle de forskellige årstider.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

400 gram lammefilet, i tynde strimler
6 friske abrikoser eller 12 tørrede
1 spsk fint hakket frisk ingefær
1 chili, fint hakket
Lidt god olie til at stege i
1  dl soyasauce
3 blandede peberfrugter i tynde skiver
2 stk. mango
1 bundt koriander
1 løg, skåret i både
1 bundt mynthe, groft hakket 
250 gram brune ris
4 æg  
1 dl rosiner, vendes også i risene

SÅDAN GØR DU

Kødet ristet af i olie i cirka 2-3 minutter. Tilsæt herefter grøntsagerne og soya, lad det stege yderligere 5 minutter. Krydr med salt og peber.

Mango skrælles og skæres i lange fine både, blandes med frisk mynthe og drys havsalt på toppen.

Risene koges efter anvisning på posen. Imens vender du æggene på panden, blander det med risen (som er sigtet for vand) og en håndfuld rosiner. 

Velbekomme!