Vegetariske scrambled eggs

Antal: 4 pers.

Du kender nok den klassiske udgave af scrambled eggs med pølser og bacon. Vi har lavet en vegetarisk udgave, til dig der spiser vegetarisk eller ønsker at spise flere kødfrie måltider.

Vores vegetariske scrambled eggs serveres med broccolini, ristet rugbrød og en lækker salat.

 

 

 

 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 bakke cherrytomater
1 broccolini
2 avocadoer
8 DAVA æg
2 skiver rugbrød
Salt og peber
Evt. bredbladet persille

SÅDAN GØR DU

Skær tomaterne i halve, broccolien i buketter og avocadoerne i skiver.

Kog broccolinien i kogende vand i 2 minutter. Tag dem op af gryden og lad dem køle af.

Pisk æggene sammen med salt og peber. Hæld æggene på en pande og steg dem under omrøring. Når æggene har den ønskede konsistens, læg dem ud på tallerkenerne.

Skær de 2 skiver rugbrød i halve og rist dem.

Servér - velbekomme!