Vandbakkelseskagemand

Hip hurra, det er tid til fødselsdagskage!

DU SKAL BRUGE

Antal: 1 kage

Dej
4 æg
2½ dl vand
125 g mel
125 g smør

Glasur
100 g flormelis
Vand

Pynt
Slik

SÅDAN GØR DU

Vandet bringes i kog og smørret smeltes heri. Melet tilsættes mens der røres kraftigt med et piskeris indtil dejen er fast og glat.

Dejen afkøles i ½ time. Æggene piskes sammen i en skål og hældes i dejen lidt ad gangen. Dejen røres godt indtil den er fast. VIGTIGT: Dejen må ikke blive for tynd. Det vil sige, at når den er fast, skal du stoppe med at tilsætte mere æg. Hvis dejen bliver for tynd, vil vandbakkelserne ikke hæve flot op, når de bages.

Dejen fyldes i en sprøjtepose med tyl og sprøjtes ud på smurt bagepapir. Formes som en kagemand á la billedet.

Bages ved 200 °C i 20-30 minutter til den er flot gyldenbrun. Ovnen må ikke åbnes under bagning, da vil kagemanden så vil falde sammen.

Servering
Når kagemanden er afkølet, pyntes den med hvid glasur og slik.

Tip!
Servér eventuelt sammen med en skål flødeskum eller vanilieis.