![](/Files/Images/placeholder.gif)
Pasta med pesto
Antal: 4 personer
Pasta med pesto er efterhånden, hvad vi vil kalde en 'moderne klassiker' - også gør den sig helt perfekt uden kød.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fSnacks+og+tapas%2fDesktop+billede%2fEgg_bites_til_tapas.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fSnacks+og+tapas%2fDesktop+billede%2fEgg_bites_til_tapas.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
350 g spaghetti
1 dl pastavand
4 æg
120 g frisk grøn pesto
100 g ærter
1 dl revet parmesanost
0,5 dl pistacienødder
Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU
Kog spaghettien i letsaltet vand. Når de har kogt, hæld vandet fra - bortset fra 1 dl vand. Bland æg, pesto og ærter på en pande ved svag varme. Fjern panden fra blusset og tilsæt den kogte spaghetti. Rør rundt og tilsæt parmesan ost, pistacienødder og peber. Tilsæt 1 dl pastavand, hvis du ønsker en mere cremet pasta.
Tip!
Du kan sagtens anvende frosne ærter til retten - bare sørg for, at de er optøede, når du skal til at anvende dem.
Du kan sagtens anvende frosne ærter til retten - bare sørg for, at de er optøede, når du skal til at anvende dem.