Sweet potato kugler

Antal: 14 stk.

Prøv vores plantebaserede sweet potato kugler med afskallede hampefrø - de er en smagfuld mundfuld.

Kuglerne kan spises som et kødfrit måltid med forskelligt tilbehør, eller de kan nydes som en snack, og de er ligeledes ideelle til tapas!

 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

2 søde kartofler, mellemstore
0,5 dl afskallede hampefrø
2 spsk kokosmælk, den fede del
2 håndfulde grønkål, hakket
1 spsk persille
0,5 løg i tern
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk oregano
Salt og peber

SÅDAN GØR DU

Bag de to søde kartofler med skræl i 45 minutter ved 160 °C. Lad dem køle lidt af.

Halvér dem og skrab indholdet ud. Mos kartoflen og tilsæt hampefrø, kokosmælk, grønkål, løg og krydderier. Rør godt rundt.

Fugt dine hænder og rul ca. 14 kugler af massen.

Fordel dem på en bageplade og drys lidt ekstra hampefrø ud over.

Bag dem i ovnen ved 160 °C i ca. 20 minutter til, at de er let gyldne.