Stegte nudler

Antal: 4 personer

Få køkkener passer så godt at lave vegetarisk mad som det asiatiske. Prøv vores pad thai-inspirerede stegte nudler og få de eksotiske vibes direkte ned på din tallerken. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

200 g kål i strimler
2 gulerødder
2-3 fed hvidløg
1 rød chili
150 g grønne bønner, friske eller frosne
200 g risnudler
1 spsk olie
2 spsk sesamolie
4 æg
2 spsk. Pr. 100 g Pad Thai sauce 
3 forårsløg
1 dl peanuts
1 lime, skiver
frisk koriander

SÅDAN GØR DU

Skær kål og gulerod i tynde strimler. Hak hvidløg og chili.

Hæld nudlerne i en stor skål og hæld kogende vand over dem for at blødgøre dem. Når nudlerne bliver klare hældes vandet fra. Skyl efter med koldt vand og lad derefter nudlerne dryppe af.

Varm alm. Olie og sesamolie i en wokgryde. Tilsæt alle grøntsagerne og steg til de er færdige. Steg i en anden stegepande æggene og kom dem derefter over i wokgryden til grøntsagerne hvor de herefter blandes godt sammen. Tilsæt nudler og Pad Thai sovs og vend det hele forsigtigt sammen.

Servering:
Server retten med saltede peanuts, lime i skiver, frisk koriander og chili i ringe

Velbekomme!