![](/Files/Images/placeholder.gif)
Små spejlæg
Antal: 4 pers.
En yndig lille forret med spejlæg.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fAftensmad%2fForret%2fBanner%2fSmaa_spejlaeg.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fAftensmad%2fForret%2fBanner%2fSmaa_spejlaeg.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
4 DAVA æg
2 skiver brød
1 håndfuld friske krydderurter
1 lime, saft
1 stang selleri
2 stængler asparges
1 tsk kryddersalt
1 tsk Blue Ocean Liquorice
SÅDAN GØR DU
Steg æggene.
Rist brødet, skiverne må gerne være tynde.
Vend krydderurter med limesaft, skær sellerien i fine strimler og snit aspargesene fint.
Læg brødet nederst, herefter æg, krydderurter, selleri og asparges.
Drys med kryddersalt og Blue Ocean Liquorice.