Sherifburger

Hjemmelavet burger er altid en succes. Prøv den klassiske burger med et spejlæg i og servér den med forskelligt grønt og erstat f.eks. pommes frites med bagte rodfrugter.

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer
 

500 g hakket oksekød (magert)
4 økologiske æg, spejles
4 grovboller
Mayonnaise 
1 salathoved - eksempelvis spidskål eller hjertesalat
2 gulerødder, i fine stave
1 tomat, i skiver
1 peberfrugt, i tern
Olie til stegning

SÅDAN GØR DU

Form oksekødet til nogle flade bøffer og steg dem på en varm pande med olie.
 
Spejl æggene i olie ved svag varme.
 
Lun bollen og skær den igennem. Smør bollen med mayonnaise og læg salat, bøf, gulerødder, tomat og peberfrugt på bollen.
 
Slut af med spejlæg med på toppen af det andet fyld. Velbekomme!