Scrambled eggs
Antal: 4 pers.
Start morgenen ud med scrambled eggs. Scrambled eggs er hurtige og nemme at tilberede - og så bliver måltidet kun endnu bedre ved at tilføje bacon og pølser.
Hvis du har lyst, smager stegte champignoner også fremragende til.
DU SKAL BRUGE
1 pakke bacon i skiver
1 pakke brunchpølser
250 g champignon
4 stykker brød
8 DAVA æg
Salt og peber
1 tsk smør
SÅDAN GØR DU
Læg baconskiver på en kold pande og steg ved middelhøj varme. Når baconskiverne er sprøde, tages disse af og drypper af på en tallerken beklædt med køkkenrulle.
Steg brunchpølser på panden i baconfedtet i et par minutter. Skær imens champignon, og når brunchpølserne er stegt færdig, steg da champignon på panden.
Rist brødet.
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Varm en pande ved middelhøj varme med lidt smør og tilsæt æggemassen, når smørret er smeltet. Steg æggemassen indtil den ønskede konsistens opnås.
Tip!
Du kan sagtens stege æggene på samme pande, som du stegte bacon og pølser på, hvis du gerne vil have lidt ekstra "greasy" æg.
Alternativt, hæld baconfedtet fra først eller anvend en ny pande som beskrevet i opskriften.