Rødbedebøffer
Antal: 4 personer
Rødbedebøffer gør sig godt som erstatning til en hakkebøf, når man forsøger at skære ned på kødet. Vi er særligt vilde med rødebedebøfferne i en burger og til en pariserbøf.
DU SKAL BRUGE
4 rødbeder
1 løg
2 fede hvidløg
200 g halloumiost (eller anden grillost)
1 tsk tørret timian
0,5 dl rasp
2 spsk olivenolie
4 æg
Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU
Skræl og riv rødbederne og halloumi-ost. Hak løgene fint. Tilsæt resten af ingredienserne og bland det hele godt i en skål. Lad dejen hvile i cirka en halv time. Form bøfferne og anbring dem i et smurt fad.
Steg dem i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Tip!
Hvis du vil have opskriften glutenfri kan rasp sagtens erstattes til fordel for glutenfri havregryn.