Quinoasalat

Antal: 2 pers.

Vores quinoasalat med bagt gul peber, avocado og gule beder er en frisk og velsmagende salat, der både kan spises til frokost og være i med i madkassen, eller den kan anvendes som tilbehør til stort alle retter, hvor en salat vil passe godt ind. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 gul peber
70 g quinoa
0,5 citron, saften herfra
4 spsk DAVA koldpresset rapsolie
15 g persille, hakket
Salt og peber
1 avocado, skåret i grove stykker
0,5 agurk, mundrette stykker
1 appelsin, fileteret
1-2 stængler bladselleri, skåret i stave
1 gul bede, skåret i tynde skiver
Evt. krydderurter efter eget ønske

SÅDAN GØR DU

Tænd ovn 200 °C. Bag peberfrugt til de begynder at blive lettere sorte – hold øje med dem løbende.

Fjern skind og kerner. Skær ud i grove stykker.

Tilbered quinoa efter pakkens anvisning. Sæt det kogte quinoa til side.

Rør dressingen sammen af olie, citronsaft og persille. Smag til med salt og peber.

Vend quinoa sammen med dressing, avocado, peberfrugt, agurk, appelsin, bladselleri og gule beder.

Anret på en tallerken eller i et fad. Pynt med spirer og krydderurter efter eget ønske.