Pariserbøf med kylling og spejlæg

Mangler du inspiration til aftensmaden? Hvad med at prøve en lækker pariserbøf af kylling med spejlæg og sprød salat på bund af fuldkornstoast? Mums!
 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

600 g hakket kyllingekød
salt og peber
1 rå rødbede
saft af en citron
4 skiver grov- eller fuldkorntoast
4 økologiske æg
2 rødløg
50 g capers
50 g peberrod
syltede agurker 
gulerod

SÅDAN GØR DU

Form 4 kyllingebøffer á 150 g pr. stk. og hak forsigtigt på kryds og tværs med en kniv. Varm en slip-let pande og læg bøfferne på. Steg dem 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. 

 Skræl rødbeden og riv den på et groft rivejern. Vend med citronsaft og salt. 

 Rist toastbrød på en pande eller i en brødrister, og lav 4 spejlæg.

Anret brød og kyllingebøf på en tallerken. Pynt med skiveskårne rødløg, capers, revet rødbedesalat – og spejlæg. Skal den toppes med friskhøvlet peberrod? Ja tak. Og så lige lidt hakkede syltede agurker og revet gulerod henover.