Oksepandekager

Antal: 4 pers.

Prøv denne opskrift på pandekager som serveres med oksekød, østershatte, spinat og balsamico. 

 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Pandekager
2 DAVA æg
1 dl mælk
50 g fuldkornsmel
50 g mel
0,5 tsk salt
smør til stegning
 
Fyld
4 små oksebøffer evt. af mørbrad
150 g østershatte
1 fed hvidløg
Salt og peber
200 g spinat
0,5 ds madagaskarpeber
Balsamico
 
Pynt
Timian
Basilikum

SÅDAN GØR DU

Pisk æggeblommer og mælk med mel og salt. Pisk hviderne næsten stive og vend dem i dejen.
 
Kom dejen på en pande med en spiseske og bag pandekagerne på begge sider til, at de er gyldne.
 
Brun oksebøfferne og steg dem færdig ved svag varme.
 
Sautér østershatte med hvidløg, salt og peber. Når østershattene er møre vendes spinaten i.
 
Anret bøffer, madagaskarpeber og nedkogt balsamico på pandekagerne. Pynt med timian og basilikum.