![](/Files/Images/placeholder.gif)
Nøddetærte
Antal: 1 tærte
Vores udgave af nøddetærten er lavet med hasselnødder, tvebakker og mørk chokolade.
Server den med creme fraiche eller flødeskum og eventuelt friske bær - mums!
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fKage+banner+billede+-+cake+banner+image%2fN%c3%b8ddet%c3%a6rte.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fKage+banner+billede+-+cake+banner+image%2fN%c3%b8ddet%c3%a6rte.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
200 g hasselnødder
100 g mørk chokolade
10 tvebakker
5 DAVA æg
200 g sukker
1 spsk vaniljesukker
Tilbehør
5 dl fløde eller creme fraiche
1 spsk vaniljesukker
Evt. friske bær
SÅDAN GØR DU
Hak nødder og chokolade groft og knus tvebakkerne.
Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til massen er en luftig æggesnaps (hvidskummende). Vend forsigtig nødder, chokolade, tvebakker og de piskede æggehvider i.
Fordel dejen i et smurt tærtefad og bag den ca. 15-20 minutter ved 200 °C.
Tærten serveres afkølet med flødeskum eller creme fraiche til, gerne med 1 spsk vaniljesukker i. Pynt evt. med friske bær.
Tip!
Creme fraichen kan tilsættes flormelis og evt. appelsinsaft, hvis den ønskes endnu sødere.