No Chicken sur-sød bowl

Antal: 4 pers.

Kylling i sur-sød sovs er asiatiskinspireret favorit hos mange, fordi retten har et skønt samspil mellem sødt og sur. Vi tænkte selvfølgelig: "Hvorfor ikke prøve at lave retten med No Chicken?" Resultatet? Det blev denne skønne bowl med No Chicken i sur-sød sovs, som både er let at lave og velsmagende at spise.

Vores udgave er med nudler men du sagtens anvende ris til retten også, uden at det gør noget. Ligeledes kan du sagtens tilføje flere grøntsager efter lyst og behov. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Sur-sød bowl
1 pk DAVA No Chicken
2 spsk kokosolie
2 spsk ingefær, friskrevet
2 fed hvidløg, knust
2 spsk akaciehonning
2 spsk æblecidereddike
1 dl vand
1 dl sød chilisauce
0,5 frisk ananas, skåret i mundrette skiver
8 babymajs, skåret i halve
120 g cashewnødder
Salt og peber, evt. soja

Tilbehør
Sesamfrø, ristede
Frisk koriander
Lime
Nudler eller basmatiris

SÅDAN GØR DU

Tilbered No Chicken efter vejledningen på emballagen.
 
Varm olien i en pande ved middelhøj varme. Svits ingefær og hvidløg i 2 minutter.
 
Tilsæt akaciehonning, æblecidereddike og sød chilisauce. Lad det hele koge op sammen med vandet.
 
Tilføj hernæst ananas, babymajs og cashewnødder og vend det hele forsigtigt rundt, hvorefter No Chicken tilsættes. Varm det hele op under nænsom omrøring. 
 
Smag retten til, tilføj evt. mere chilisauce eller akaciehonning.
 
Server retten i en dyb skål med nudler eller basmatiris og drys med sesamfrø og koriander. Dryp lime udover.