No Chicken Fajita quesadillas

Antal: 4 pers.

Quesadillas – mexicansk omsorgsmad, når det er bedst. Quesadillas kan ses lidt som en sandwich lavet med tortillas, da de er lagt i lag og fyldt med ost og andet godt fyld. I  vores quesadillas består fyldet af vores No Chicken Fajita, som er en plantebaseret køderstatning, samt forårsløg og salsa. Enkelt og velsmagende. Vores quesadillas er som udgangspunkt vegetarisk, da vi har anvendt almindelig ost, men du kan sagtens erstatte med en vegansk ost, hvis du foretrækker en 100 % plantebaseret quesadilla 🌯🧀

Psst! Kan du bedre lide No Beef Taco, så kan du trygt bruge det produkt også. Vi har testet – og den blanding smager også glimrende i en quesadilla. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 pk DAVA No Chicken Fajita
8 tortilla pandekager
Olivenolie
200 g salsa
4 forårsløg, snittet fint
200 g alm. eller vegansk ost
2 tsk DAVA Umami Topping
Evt. guacamole eller salsa

SÅDAN GØR DU

Tilbered No Chicken efter emballagens anvisning.
 
Varm en pande stor nok til størrelsen på dine tortillas. Pensl panden med en smule olivenolie og læg en tortilla på panden.
 
Spred et par spiseskefulde salsa på og dæk herefter med No Chicken Fajita. Drys med ost, forårsløg og Umami Topping.
 
Læg en tortilla pandekage på toppen og lad den stege sprød og gylden på undersiden, hvorefter der lægges en tallerken over panden og quesadillaen vendes ud på denne.
 
Pensl lidt olivenolie på panden og steg den anden side af quesadillaen sprød og gylden. Gentag processen med de andre quesadillas. Hold de tilberedte quesadillas lune i ovnen ved 100 °C.
 
Skær dine quesadillas ud i passende stykker og server dem varme sammen med salsa og evt. guacamole som dip hertil.
 
Tip!
Quesadillas kan også spises kolde og tages med på farten i madpakken.