Morgenmadstoast

Vores skønne morgenmmadstoast er med æg, spinat med muskatnød og revet ost. Den er smagen af kræs og kærlighed fra morgenstunden. 

DU SKAL BRUGE

Antal: 4 personer

150 g frossen spinat
Lidt olie
Salt og peber
Muskatnød
1 lime
4 skiver groft toastbrød
100 g mozzarella eller cheddar
4 store æg (vi anbefaler L/XL æg)
Evt. tabascosauce

SÅDAN GØR DU

Vend spinat i en gryde med lidt olie. Krydr med salt og peber samt lidt reven muskatnød. Pres limesaft over.

Rist de fire stykker toast, og læg spinaten på. Riv osten og drys den over. Sæt spinattoast i ovnen i 4 minutter v/ 200 °C til, at osten er smeltet. Kog æggene i cirka 4-5 minutter og pil dem. Placer æggene oven på toast, når de tages ud af ovnen. Prik gerne hul i æggene, så de flyder ud over toasten. Velbekomme!

Tip!
Kan du tåle det, så dryp med lidt tabasco.