![](/Files/Images/placeholder.gif)
Morgengrød
Antal: 2 pers.
Morgenstund har guld i mund - morgengrød har æg i mund.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fMorgenmad+og+brunch%2fBannerbillede%2fHavregroed_med_aeg_og_appelsin.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fMorgenmad+og+brunch%2fBannerbillede%2fHavregroed_med_aeg_og_appelsin.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
3 dl god mysli - uden tilsat sukker
6 dl god saft, æble eller solbær-blåbær
100 g hindbær, rystet med rørsukker
Friske hasselnødder
2 æg
1 dansk æble, skåret i tern
Lidt salt til tilsmagning
SÅDAN GØR DU
Kog mysli, saft og salt i 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt evt. lidt smør og kom det i en skål. Top med hakkede nødder og frisk frugt/bær.
Æggene slåes sammen, steges hårdt som en pandekage, drysses med hakkede nødder og rulles, skæres i skiver og kommes på morgengrødet, drys med lidt ristet rugbrød.