Røget makreltatar

Antal: 4 pers.

Du har med sikkerhed fået tatar af oksekød eller laksetatar før, men har du prøvet røget makreltatar? Vi kan sige, at det er aldeles fremragende som en lille forret. 

Velbekomme!

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 røget makrel på cirka 500 g
2 æggeblommer
4 spsk creme fraiche 18 %
Saft af en presset citron
1 tsk mild sennep
1 spsk finthakket løg
1 spsk friskhakket persille
1 spsk fintklippet frisk purløg
1 spsk friskhakket dild
 
Tilbehør
4 skiver kernerugbrød

SÅDAN GØR DU

Tag makrelkød fra skind og ben.
 
Rør æggeblommer sammen med citronsaft, sennep, hakkede løg og krydderurter og bland makrelkødet i.
 
Form til fire "bøffer" og stil på køl.
 
Servering
Anret tatarbøfferne på tallerkner. Pynt med friskhakkede krydderurter og friskbagt rugbrød og eventuelt grovflûtes.