Madpandekager med ærte- og avocadokompot
Antal: 4 pers.
Denne opskrift på madpandekager er en grundopskrift på en smagfuld glutenfri madpandekage.
Vi har lavet en dejlig kompot bestående af ærter og avocado, men du bestemmer helt selv, hvad indholdet skal være 💚
DU SKAL BRUGE
Dej
200 g DAVA Anicia linsemel
4 dl vand
2 spsk kokosolie, smeltet
Salt
Fyld
100 g ærter
2 avocadoer
2 spsk citronsaft
Salt og peber
Evt. spirer, salat og krydderurter efter eget ønske
SÅDAN GØR DU
Pandekager
Bland Anicia linsemel, vand og smeltet kokosolie sammen med en stavblender. Smag til med en smule salt.
Bag pandekagerne let gyldne på begge sider på en slip-let pande.
Fyld
Blanchér ærterne i letsaltet vand i et minut. Sigt vandet fra og hæld ærterne i en skål. Skær avocadoerne i grove tern.
Blend avocado og ærter sammen til en grov kompot med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servering
Kom et par skefulde knust ærte- og avocadokompot i pandekagerne sammen med spirer, salat og krydderurter efter eget ønske.