![](/Files/Images/placeholder.gif)
Lammekoteletter med knuste kartofler og spejlæg
Antal: 4 personer
Kartofler er ligesom æg en alsidig ingrediens, der kan bruges til mange forskellige ting. Vores opskrift på lammekoteletter har både kartofler og æg som tilbehør - dét er lækkert.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fAftensmad%2fHovedret%2fBanner+images%2flaekker-grillet-lam.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fAftensmad%2fHovedret%2fBanner+images%2flaekker-grillet-lam.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
200 g nye kartofler
1 spsk røget paprika
2 spsk hasselnødder
30 g smør
4 DAVA æg
1 tsk frisk salvie
1 tsk frisk basilikum
1 tsk frisk persille
4 lammekoteletter
1 spsk tomatsalt
SÅDAN GØR DU
Vask og kog kartoflerne i 12 minutter. Mos dem herefter en gaffel, og krydr med paprika.
Tilsæt nødder og smeltet, brændt smør, og hæld det hele op i en skål. Lav spejlæg og læg dem oven på.
Steg lammekoteletterne på grill, 3 minutter på hver side. Krydr med tomatsalt og server dem til kartoflerne.
Anret med friske krydderurter på toppen.