Laksepandekager

Antal: 8 stk. 

Pandekager med laks og rejer - mums! 

Vi foreslår, at du fylder pandekagerne med romainesalat, bladselleri, avocado og ananas, men du kan selvfølgelig bruge lige de grøntsager du har lyst til. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Pandekager
2 DAVA æg
2 dl mælk
1 spsk olie
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
0,5 tsk salt
0,5 ds majs
olie til stegning
 
Fyld
1 stk romainesalat (eller
anden stor sprød salat)
8 skiver røget laks
200 g rejer
2 stængler bladselleri, i skiver
200 g ananas, i tern
1 avocado, i tern
1 lime, saft
1 tsk ingefær, revet
0,5 mild rød chili, hakket
2 kviste mynte, hakket
Salt og peber
 
Tilbehør
1 dl kokosmel, ristet
2 dl syrnet fløde 9 %

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste mælk til konsistensen er cremet og lad dejen trække lidt.
 
Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie.
 
Skær salaten i mindre stykker og vend det sammen med de øvrige ingredienser.
 
Fold pandekagerne om fyldet og servér med ristet kokosmel og syrnet fløde.