![](/Files/Images/placeholder.gif)
Kyskager
Antal: 50-55 stk.
Kyskager er lækre i sig selv, men kan også sagtens bruges til at pynte en kage eller som topping på is.
Vi har eksperimenteret med at give kyskagerne fine striber i både rød og grøn, men du kan give dem lige den farve, du har lyst til.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fDessert%2fBanner+billeder+-+top+banner+images%2f%c3%98vrige%2ffarvede_kyskager.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fDessert%2fBanner+billeder+-+top+banner+images%2f%c3%98vrige%2ffarvede_kyskager.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
SÅDAN GØR DU
Pisk æggehvider og sukker til, at marengsen er helt sej og stiv - dette kan godt tage op til 15 minutter.
Hæld en lille portion rød eller grøn pasta i en skål. Dyp en dekorationspensel i farven og tegn tynde streger på indersiden af en sprøjtepose med en rund tyl.
Kom marengsmassen i sprøjteposen.
Læg bagepapir på en bageplade og sprøjt marengsen ud som små toppe på bagepladen.
Bag kyskagerne ved i midten af ovnen ved 100 °C i ca. 1 time.
Lad kyskagerne køle lidt af på pladen, inden I spiser dem.