Kokospandekager

Antal: 8 stk.

Denne dessert består af pandekager med en marengsmasse med smag af kokos og banan. Kokospandekagene går godt sammen med vaniljeis og ananas. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Pandekager
25 g smør
3 DAVA æg
1 spsk sukker
1 knsp salt
1 citron, revet skal
1 tsk vaniljesukker
75 g hvedemel
2 dl mælk
smør til stegning
 
Marengsmasse
2 bananer
2 økologiske æggehvider
0,75 dl flormelis
1 tsk vaniljesukker
0,5 dl kokosmel
 
Tilbehør
0,5 l vaniljeis
0,25 ananas
50 g kokosmel, ristet

SÅDAN GØR DU

Smelt smørret. Pisk æg sammen med sukker, salt, citronskal og halvdelen af mælken. Pisk smørret i sammen med vaniljesukker og mel. Tilsæt mælk
til konsistensen er cremet, og lad dejen trække på køl, hvis der er tid. Bag pandekagerne på en pande med slip-let belægning til de er gyldne.
 
Mos bananerne godt ud med en gaffel. Pisk æggehvider med flormelis og vaniljesukker. Vend forsigtigt de piskede hvider med bananmos og kokosmel.
Beklæd fire små smurte skåle med pandekagerne, kom marengsmassen i og bag dem i 12 min. ved 180º C.
 
Servér med lidt vaniljeis, stegt ananas og ristet kokosmel.