![](/Files/Images/placeholder.gif)
Knækbrødsbruschetta
Antal: 4 pers.
Vores knækbrødsbruschetta er et knasende og sprødt alternativ til klassiske bruschetta på ciabattabrød el. lign. Prøv den med vores forslag til fyld - eller lige hvad du har lyst til!
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fAftensmad%2fForret%2fBanner%2fKnaekbroedsbruschetta.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fAftensmad%2fForret%2fBanner%2fKnaekbroedsbruschetta.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
4 DAVA æg
2 spsk hakket agurk
4 radiser skåret i skiver
lidt frisk chili
1 dl hytteost
1 spsk kapers
1 spsk tomatsalt
1 tsk karry
4 skiver fuldkornsknækbrød
SÅDAN GØR DU
Kog æggene hårdkogte, og hak dem i stykker.
Skær agurker ud i små tern. Skær radiserne i skiver. Hak chilien fint.
Bland alle ingredienser i en skål, og krydr med tomatsalt og karry.
Læg blandingen på knækbrødsskiverne – og værsgo og spis.