Knækbrød

Antal: ca. 40 stk.

Disse lækre og sprøde knækbrød egner sig perfekt som morgenmad eller snack. De kan spises som de er, men er også gode med smør eller ost. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl ristede hampefrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2 dl speltmel eller quinoa mel
1 dl hampemel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1 dl rapsolie
2 dl vand

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på 180 °C varmluft. Rør havregryn, frø, kerner, mel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt dernæst vand og olie og rør sammen til en jævn dej.

Del dejen i  to portioner. Rul hver portion ud mellem to stykker bagepapir på en bageplade. Skær hver portion i ca. 20 stykker.

Bag knækbrødene i 15-20 minutter til, at de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.