Kiksekage

Antal: 1 kage

Kiksekagen kommer oprindeligt fra Tyskland, men den er blevet en elsket tradition i mange danske hjem.

Kiksekagen er en af de få kager, der ikke skal bages, men blot skal sætte sig i køleskabet. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

250 g palmin
3 DAVA pasteuriserede æg
150 g flormelis
125 g kakao
Ca. 30 stk. firkantede vaniljekiks

SÅDAN GØR DU

Smelt palmin ved svag varme og stil til afkøling.
 
Pisk æg, flormelis og kakao godt sammen. Bland den let afkølede palmin i kakaomassen.
 
Læg bagepapir i en aflang firkantet bageform. Læg et lag kakaomasse i formen efterfulgt af et lag kiks, forsæt skiftevis med kakaomasse og kiks. Afslut med kakaomasse.
 
Sæt kiksekagen i køleskab. Efter 4-5 timer er den klar til servering.
 
Tip!
Tilsæt evt. lidt stærk kaffe i kakaomassen eller Grand Marnier og reven appelsinskal.