Karry- og tomatsuppe

Så er der dømt suppesæson hele året med denne velsmagende tomatsuppe. 

DU SKAL BRUGE

Antal: 1 person
 

5 tomater
220 ml whitePRO™ æggehvider
1/2 løg
½ bundt basilikum
½ gulerod
½ rød peber
Lidt olivenolie til stegning
1 laurbærblad
½ liter vand
1 tsk. karry

SÅDAN GØR DU

Del tomaterne i både. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak basilikum fint.
 
Skræl og hak guleroden. Skær rød peber i tern.
 
Rist alle grøntsager af i en gryde i olie, uden at de tager farve. Tilsæt karry, laurbærblad og en liter vand, og lad det simre nogen tid til vandet er kogt ind til det halve.
 
Blend blandingen med en stavblender. Smag suppen til med salt og peber og lad det koge yderligere ind
 
Æggehvider tilsættes og blendes i efterfølgende.
 
Tip!
Ønsker du suppen stærkere, tilsætter du bare mere karry.