Karry- og tomatsuppe

Antal: 2 pers.

Så er der dømt suppesæson hele året med denne velsmagende tomatsuppe. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

5 tomater
230 g æggehvider
0,5 løg
0,5 bundt basilikum
0,5 gulerod
0,5 rød peber
Lidt olivenolie til stegning
1 laurbærblad
5 dl vand
1 tsk karry

SÅDAN GØR DU

Del tomaterne i både. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak basilikum fint.
 
Skræl og hak guleroden. Skær rød peber i tern.
 
Rist alle grøntsager af i en gryde i olie, uden at de tager farve. Tilsæt karry, laurbærblad og en liter vand, og lad det simre nogen tid til vandet er kogt ind til det halve.
 
Blend blandingen med en stavblender. Smag suppen til med salt og peber og lad det koge yderligere ind
 
Æggehvider tilsættes og blendes i efterfølgende.
 
Tip!
Ønsker du suppen stærkere, tilsætter du bare mere karry.