![](/Files/Images/placeholder.gif)
Ginger Cookies
Antal: 150 stk.
Ginger Cookies er perfekte til dig, der elsker ingefær. De er sprøde og har en smag af ingefær, kanel og nellike - og så er de endda nemme at lave.
Servér dem til eftermiddagskaffen.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2f%c3%85rstider+-+Seasons%2fJul+og+Nyt%c3%a5r%2fBanner+-+Top+banner+image%2fKanelsm%c3%a5kager_1300x1000.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2f%c3%85rstider+-+Seasons%2fJul+og+Nyt%c3%a5r%2fBanner+-+Top+banner+image%2fKanelsm%c3%a5kager_1300x1000.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
500 g mel
500 g farin
250 g smør
2 DAVA æg
1 tsk ingefær
1 tsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk natron
0,25 pk gær
SÅDAN GØR DU
Ælt alle ingredienser sammen.
Tril dejen i fingertykke stænger og tryk dem flade med en let hånd. Læg kun tre stænger pr. bageplade, da de hæver til dobbelt størrelse.
Bag dem ca. 12-15 minutter ved 180 °C. Skær dem i skrå kager, mens de endnu er varme.