Islandsk lagkage

Antal: 1 stk.

En dejlig kokos lagkage med chokoladetopping.

 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Dej
4 pasteuriserede æggehvider
140 g flormelis
140 g kokosmel

Fyld
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g flormelis
100 g smør
100 g mørk chokolade

Pynt
2½ dl piskefløde
Chokoladespåner
Evt. friske bær

SÅDAN GØR DU

Dej
Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt flormelis og kokosmel i.

Hæld dejen i en smurt springform. Bag på nederste rille i ovnen i ca. 40-50 min. ved 150-175° C.

Afkøl herefter.

Fyld
Pisk æggeblommerne med flormelis og smør. Bland smeltet chokolade i og smør chokolademassen på marengskagen.

Pynt
Flødeskumstoppe og chokoladespåner og evt. friske bær.