Ingefærkiks

Antal: Ca. 30 stk.

Vores ingefærkiks er en sprød lille sag, der egner sig godt til eftermiddagskaffen - eller, ja, bare når du har lyst til en lille snack. Som noget helt særligt er de både glutenfri og veganske, da de er uden æg og med udelukkende quinoamel og mandelmel 🍪

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

140 g DAVA quinoamel
100 g mandelmel
100 g kokosmel
1 tsk kardemomme
2 tsk tørret ingefær
1 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
125 g kokosolie
3 spsk ahornsirup

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på 170 °C.
 
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
 
Lun kokosolie og ahornsirup i en kasserolle til det lige smelter. 
 
Rør blandingen sammen med de tørre ingredienser. Rør indtil dejen er jævn.
 
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 0,5 cm i tykkelse. Udstik runde kiks med en udstikker på 8-10 cm i diameter. Gentag med den overskydende dej.
 
Læg kiksene på en bageplade beklædt med bagepapir. Prik dem et par gange med en gaffel i midten, så de ikke hæver for meget.
 
Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle ned på en rist. 
 
Kiksene kan opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge.