![](/Files/Images/placeholder.gif)
Ingefærkiks
Antal: Ca. 30 stk.
Vores ingefærkiks er en sprød lille sag, der egner sig godt til eftermiddagskaffen - eller, ja, bare når du har lyst til en lille snack. Som noget helt særligt er de både glutenfri og veganske, da de er uden æg og med udelukkende quinoamel og mandelmel 🍪
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fKage+banner+billede+-+cake+banner+image%2fIngefaerkiks_glutenfri.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fKage+banner+billede+-+cake+banner+image%2fIngefaerkiks_glutenfri.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
140 g DAVA quinoamel
100 g mandelmel
100 g kokosmel
1 tsk kardemomme
2 tsk tørret ingefær
1 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
125 g kokosolie
3 spsk ahornsirup
SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 170 °C.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Lun kokosolie og ahornsirup i en kasserolle til det lige smelter.
Rør blandingen sammen med de tørre ingredienser. Rør indtil dejen er jævn.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 0,5 cm i tykkelse. Udstik runde kiks med en udstikker på 8-10 cm i diameter. Gentag med den overskydende dej.
Læg kiksene på en bageplade beklædt med bagepapir. Prik dem et par gange med en gaffel i midten, så de ikke hæver for meget.
Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle ned på en rist.
Kiksene kan opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge.