![](/Files/Images/placeholder.gif)
Gulerodsbrud
Antal: 15 styk
Gulerodsbrud er en dejlig bolle med en sprød krumme - nøjagtig som vi kan lide det.
Gulerodsbrud/boller er helt perfekte til morgenmad, men kan også med fordelt bruges i madpakkerne med lidt lækkert pålæg.
![Opskriftbillede](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fBr%c3%b8d+Bannerbillede+-+Bread+Top+banner+Image%2fgulerodsbrud.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f3_DAVA+Foods+Denmark%2fOpskrifter+-+recipes%2fBagv%c3%a6rk+-+Baking%2fBr%c3%b8d+Bannerbillede+-+Bread+Top+banner+Image%2fgulerodsbrud.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
DU SKAL BRUGE
50 g gær
½ l lunken vand
70 g sukker
2 tsk salt
100 g olie
3 æg
200 g revet gulerod
200 g solsikkekerner
1 kg mel
SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i vandet, tilsæt resten af ingredienserne.
Sæt bollerne på en bageplade med to skeer. Lad dem efterhæve ½-1 time.
Bag bollerne i 20 minutter ved 200 °C.