Grøn pasta med umami topping

Antal: 2 pers.

Denne lækre grønne pasta med umami topping er din hverdagsfavorit til de kødfrie dage: Den er enkel og hurtig at tilberede, da der blot skal bages cherrytomater og koges pasta - umami toppingen er klar til brug direkte fra posen. Velbekomme!

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 bk cherrytomater
Olivenolie
Salt
Sukker
250 g frisk fettucine med spinat
1 glas grøn pesto
Umami topping

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på 150 °C.

Halver cherrytomaterne og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med olivenolie, salt og sukker efter behov.

Bag cherrytomater i 1 time og 20 minutter.

Når cherrytomaterne er færdige, sæt da vand til at koge og kog pastaen efter anvisning på pakken.

Hæld vandet fra pastaen og vend den rundt med først den grønne pesto og herefter de bagte cherrytomater.

Anret på tallerken og drys med umami topping.

Tip!
Har du ikke tid til at bage cherrytomaterne i så lang tid, kan du gøre et af to følgende alternativer: 

1. Bag cherrytomaterne i 20 minutter ved 200 °C - de bliver ikke helt så udtørrede, men de smager stadig dejligt.

2. Erstat cherrytomaterne med soltørrede tomater, der er klar til brug.